Lyd

Jeg har arbejdet professionelt som lydtekniker / tonemester i film, reklame og TV branchen i 14 år, og har rejst i hele verden med en løsningsorienteret tilgang til faget. At have mig med på optagelse skal være ubøvlet, rart, effektivt, hjælpsomt, hyggeligt og selvfølgelig lyde perfekt. Se referencer

(Grønland 2015)

Jeg interesserer mig for alle aspekter af film og TV produktion, og er ikke for fin til at hjælpe, hvor det er nødvendigt.

Foruden mine lydudstyrspakker, så er min lydbil fyldt med fede ting, som kan redde dagen. Heriblandt C-stands, div. grip, walkies, lydtæpper i sort/hvid, reflektor, lys, ekstra medlyt, ekstra microports, trådløs video-monitor, tidskode klaptræ, Sony A7IV kamera med gimbal og faste optikker, en drone, komplet backup lydudstyr, øresnegl, system til fjern-monitorering af lyd og billede over internettet til f.eks. bilscener eller remote-interviews, powerbanks, mobilopladere og en ekstra regnponcho hvis du har glemt dit regntøj. Ring for at høre nærmere om muligheder og udlejning.

(Tokyo 2016)

Udover mit speciale med EFP / location dialog optagelser, har jeg en del erfaring med lydteknik i den mere langhårede afdeling: Live OB / studie produktioner, broadcast, intercom, streaming, og har derfor en bred teknisk forståelse.

Jeg laver også audio postproduktion, musikoptagelser og lydteknisk koordinering / supervision på TV formater og events med musik.

Jeg arbejder også som selvstændig videoproducent af små lokale produktioner, læs mere her.